PDA

View Full Version : Card Inventory



whereisreggienobl
04-06-2012, 08:46 AM
Sorry, I'm sure this is a topic somewhere, but theres like a million subforums around here.

I tried uploading a CSV of my card list, assigned the columns and all, and it acted like it worked. But I cant find the cards in my inventory, anywhere. Just the two that I typed manually.

Any help? Or do people not even use that?

whereisreggienobl
04-06-2012, 06:11 PM
nobody?

andrewhoya
04-06-2012, 08:30 PM
To use the inventory, you have to enter them manually.

http://www.sportscardforum.com/scf/inv/cardlist/

whereisreggienobl
04-06-2012, 09:13 PM
whats the import/export csv option for then?